Vocatio - Laureate & brochure

Stel jezelf kandidaat

Voldoe je aan de criteria om een Vocatio-beurs te krijgen en ben je klaar om ervoor te gaan? Wacht niet langer om je roeping te boosten en dien je kandidatuur in. Wie weet ben jij een van onze volgende laureaten?

Ankerpunten

  1. Bereid je kandidaatsdossier goed voor
  2. Hoe dien je je dossier in?
  3. Meer info
  4. Downloads

Bereid je kandidaatsdossier goed voor

1. Controleer of je aan alle deelnemingsvoorwaarden voldoet.

2. Raadpleeg de vragen die in het kandidaatsdossier staan. 

3. Lees tot slot onze FAQ en onderstaande informatie aandachtig voordat je ons je kandidaatsdossier bezorgt.

4. Elk jaar wordt een infosessie georganiseerd om al je vragen te beantwoorden.

5. De kandidatenoproep voor de Vocatio-beurs 2025 is nog niet open. We laten je weten wanneer dat wel het geval is.

6. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om niets te missen!

Hoe dien je je dossier in?

L’appel à candidatures n’est pas encore ouvert. Lorsqu’il le sera, tu pourras suivre ces quelques étapes :

1. Klik hieronder op de knop ‘Dien je kandidatuur in’.

2. Check of het startscherm in het Nederlands staat. Indien niet, gelieve de taal van je browser (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari) te veranderen. Kies voor Nederlands-Nederland en niet voor Nederlands-België. Om te weten hoe je de taal van je browser moet aanpassen, klik hier.

3. Maak je account aan door op “Maak een nieuw account” te klikken. Vul je gegevens in en klik op “Maak een account aan”.

N.B.: Indien je vorig jaar al een dossier hebt ingediend, kan je gewoon hetzelfde emailadres en wachtwoord gebruiken. Als je het wachtwoord vergeten bent, kan je het veranderen door op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Het belangrijkste is om hetzelfde emailadres te gebruiken dat je gebruikt hebt om je vorig dossier in te dienen. Als je een ander emailadres wenst te gebruiken, moet je een nieuw account aanmaken.

 

4. Activeer je account door te klikken op de link die je per e-mail ontvangt.

5. Voeg een wachtwoord toe en log in op het dossier.

6. Beantwoord de vragen sectie per sectie. Gebruik het menu bovenaan de pagina om van de ene sectie naar de andere te gaan. Het is belangrijk om je gegevens onderaan elke pagina op te slaan anders gaan ze verloren! Je hebt de mogelijkheid om je dossier op verschillende tijdstippen te vervolledigen, maar vergeet niet om je gegevens op te slaan onderaan elke pagina vóór je uitlogt!

7. Zodra je dossier volledig is, sla je gegevens op op de laatste pagina en klik op ‘Kandidatuur verzenden‘. Opgelet: eenmaal het dossier verzonden, kan je geen aanpassingen meer doen.

8. Je zal onmiddellijk een bevestigingsmail van Vocatio krijgen om de ontvangst van je dossier te bevestigen. Als je deze e-mail niet krijgt, gelieve ons zo vlug mogelijk te contacteren via info@vocatio.be. Je kandidatuur zal pas geldig zijn nadat je de bevestigingsmail gekregen hebt.

Meer info 

Als je moeilijkheden ondervindt bij het invullen van je dossier, contacteer ons via info@vocatio.be.

Wij garanderen de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens en je dossier.

WAARSCHUWING: Elk dossier dat niet voldoet aan de bovenvermelde richtlijnen en het Vocatio-canvas wordt niet weerhouden.

 

Downloads

Je vindt hier alle nuttige informatie om je kandidatuur in te dienen: