Sponsors

Dankzij de financiële steun van haar partners kan Vocatio elk jaar beurzen uitreiken aan een twintigtal laureaten. Als onderdeel van de sociale verantwoordelijkheid van hun bedrijf of op privébasis, steunen sponsors jonge talenten om hen te helpen hun levensproject te realiseren en een echte sociale impact te maken. Zonder deze genereuze individuen en bedrijven zou Vocatio de passie van jongeren niet kunnen ondersteunen!

Stichting Bernheim

Structurele partner 

De Stichting Bernheim is de zusterstichting van Vocatio. Beide zijn opgericht door Emile Bernheim, visionair ondernemer en filantroop die zich heeft ingezet om jongeren de middelen te bieden om zich op persoonlijk vlak in de maatschappij te ontplooien. Sinds haar oprichting in 1999 biedt de Stichting Bernheim een aanzienlijke en duurzame structurele steun aan Vocatio. Het is mede dankzij die waardevolle steun dat Vocatio de roepingen kan blijven bevorderen van jongeren die een positieve impact willen hebben op de samenleving van morgen.

Mecenassen

De mecenassen steunen het werk van Vocatio door meer dan €16.000 (een beurse) te geven. 

Een beurs aanbieden
Peters en meters

De peters en meters financieren een beurs – met of zonder begeleiding van de laureaat – voor een jaarlijks bedrag tussen €10.000 en €15.999.

Word sponsor
Donateurs

De donateurs steunen de missie van Vocatio met een genereuze financiële steun tussen €5.000 en €9.999.

Een beurs aanbieden
Weldoeners

De weldoeners steunen het werk van Vocatio met genereuze giften tussen €1.000 en €4.999.

Doe een gift
Mevr. Nadine Regout
Pertinea Property Partners
Dhr. en Mevr. Merlot - Peterbroeck
Dhr. De Spoelberch
Dhr. Seynave
Vrienden

De vrienden van Vocatio steunen het filantropische werk van de stichting met jonge talenten met jaarlijkse giften tussen €250 en €999.

Doe een gift
Dhr. en Mevr. Didrik Pinte
Dhr. en Mevr. Etienne de Callatay
Maak deel uit van het verhaal van een jong talent dat zijn passie nastreeft