De financiële steun van onze partners is een blijk van vertrouwen in onze activiteiten, die de stichting toelaat haar doelstellingen waar te maken. Met hun steun investeren ze in de samenleving van morgen. DANK U!

Structurele partner

FON_ LOGO COURT DEFDe Stichting Bernheim is de zusterstichting van VOCATIO. Beide zijn opgericht door Emile Bernheim, visionair ondernemer en filantroop die zich heeft ingezet om jongeren de middelen te bieden om zich op persoonlijk vlak in de maatschappij te ontplooien. Sinds haar oprichting in 1999 biedt de Stichting Bernheim een aanzienlijke en duurzame structurele steun aan VOCATIO. Het is mede dankzij die waardevolle steun dat VOCATIO de roepingen kan blijven bevorderen van jongeren die een positieve impact willen hebben op de samenleving van morgen.

Beursschenkers en andere partners

Exki
Cera
WorldSkills Belgium
Janssen Pharmaceutica
Interel
Steun VOCATIO!

Innovatie, onafhankelijkheid, doorzettingsvermogen, passie, roeping… Het heeft allemaal zijn prijs. Om haar werking te kunnen voortzetten, rekent VOCATIO meer dan ooit op de steun van haar partners en beursschenkers! Door jonge talenten een duwtje in de rug te geven, draagt u bij tot de opbouw van de samenleving van morgen.

Steun VOCATIO!