Procedure

De KANDIDATENOPROEP voor de PROMOTIE 2021 is afgesloten. De volgende kandidatenoproep zal in het najaar 2021 plaatsvinden. Pas vanaf dan kan je je dossier via de onderstaande knop indienen.

Gelieve eerst de onderstaande informatie aandachtig te lezen voor je ons je kandidaatsdossier opstuurt.

HOE KAN IK MIJN DOSSIER INDIENEN?

1. Klik op de knop ‘Dien online je kandidatuur in’ hieronder.

2. Check of het startscherm in het Nederlands is. Indien niet, gelieve de taal van je browser (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari) te veranderen. Kies voor Nederlands-Nederland en niet voor Nederlands-België. Om te weten hoe je de taal van je browser moet aanpassen, klik hier.

3. Maak je account aan door op “Maak een nieuw account” te klikken. Vul je gegevens in en klik op “Maak een account aan”.

N.B.: Indien je in het verleden al een dossier hebt ingediend, moet je gewoon je wachtwoord veranderen door op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Het is belangrijk om hetzelfde emailadres te gebruiken dat je gebruikt hebt om je vorig(e) dossier(s) in te dienen.

4. Activeer je account door te klikken op de link die je per e-mail gekregen hebt.

5. Voeg een wachtwoord toe en log in op het dossier.

6. Beantwoord de vragen sectie per sectie. Gebruik het menu bovenaan de pagina om van de ene sectie naar de andere te gaan. De vervollediging van je dossier kan op verschillende tijdstippen, maar vergeet niet om steeds je gegevens op te slaan door te klikken op ‘Opslaan’ onderaan elke pagina om hun verlies te vermijden!

7. Van zodra je dossier volledig is, klik op ‘Kandidatuur verzenden‘. Opgelet: eenmaal het dossier verzonden, kan je geen aanpassingen meer doen.

8. Je zal onmiddellijk een bevestigingsmail van VOCATIO krijgen om de ontvangst van je dossier te bevestigen. Indien je deze e-mail niet krijgt, gelieve ons zo vlug mogelijk te contacteren via communication@vocatio.be. Je kandidatuur zal pas geldig zijn nadat je de bevestigingsmail gekregen hebt.

 

Als je moeilijkheden ondervindt bij het invullen van je dossier, contacteer ons via communication@vocatio.be. Als gevolg van de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus, werkt het VOCATIO-team van thuis uit. Wij zijn dus niet meer telefonisch bereikbaar. Gelieve ons enkel per mail te contacteren.

Wij garanderen de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens en je dossier.

WAARSCHUWING: Elk dossier dat niet voldoet aan de bovenvermelde richtlijnen wordt niet weerhouden.

Meer informatie ?

Wil je meer informatie over het verkrijgen van een beurs en de voorwaarden?

Heb je nog specifieke vragen?