Procedure

De KANDIDATENOPROEP voor de PROMOTIE 2023 is afgesloten. De volgende oproep vindt plaats in het najaar 2023.

Je kan hier alle vragen van het online kandidaatsdossier raadplegen.

Heb je de deelnemingsvoorwaarden en informatie over de beurs gelezen?

Gelieve ook de onderstaande informatie aandachtig te lezen vóór je ons je kandidaatsdossier opstuurt.

HOE KAN IK MIJN DOSSIER INDIENEN?

1. Klik op de knop ‘Dien online je kandidatuur in’ hieronder.

2. Check of het startscherm in het Nederlands is. Indien niet, gelieve de taal van je browser (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari) te veranderen. Kies voor Nederlands-Nederland en niet voor Nederlands-België. Om te weten hoe je de taal van je browser moet aanpassen, klik hier.

3. Maak je account aan door op “Maak een nieuw account” te klikken. Vul je gegevens in en klik op “Maak een account aan”.

N.B.: Indien je vorig jaar al een dossier hebt ingediend, kan je gewoon hetzelfde emailadres en wachtwoord gebruiken. Als je het wachtwoord vergeten bent, kan je het veranderen door op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Het belangrijkste is om hetzelfde emailadres te gebruiken dat je gebruikt hebt om je vorig dossier in te dienen. Als je een ander emailadres wenst te gebruiken, moet je een nieuw account aanmaken.

4. Activeer je account door te klikken op de link die je per e-mail gekregen hebt.

5. Voeg een wachtwoord toe en log in op het dossier.

6. Beantwoord de vragen sectie per sectie. Gebruik het menu bovenaan de pagina om van de ene sectie naar de andere te gaan. Het is belangrijk om je gegevens onderaan elke pagina op te slaan anders worden ze verloren! De vervollediging van je dossier kan op verschillende tijdstippen, maar vergeet niet om je gegevens op te slaan onderaan elke pagina vóór je uitlogt!

7. Van zodra je dossier volledig is, sla je gegevens op op de laatste pagina en klik op ‘Kandidatuur verzenden‘. Opgelet: eenmaal het dossier verzonden, kan je geen aanpassingen meer doen.

8. Je zal onmiddellijk een bevestigingsmail van VOCATIO krijgen om de ontvangst van je dossier te bevestigen. Indien je deze e-mail niet krijgt, gelieve ons zo vlug mogelijk te contacteren via info@vocatio.be. Je kandidatuur zal pas geldig zijn nadat je de bevestigingsmail gekregen hebt.

 

Als je moeilijkheden ondervindt bij het invullen van je dossier, contacteer ons via info@vocatio.be.

Wij garanderen de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens en je dossier.

WAARSCHUWING: Elk dossier dat niet voldoet aan de bovenvermelde richtlijnen wordt niet weerhouden.

Meer informatie ?

Wil je meer informatie over het verkrijgen van een beurs en de voorwaarden?

Heb je nog specifieke vragen?