VOCATIO steunt jonge talenten

Al bijna 60 jaar steunt de stichting VOCATIO gepassioneerde en geëngageerde jonge talenten tussen 18 en 30 jaar die over onvoldoende financiële middelen beschikken om hun roeping te ontwikkelen of levensproject te realiseren, hoewel dat hun grootste wens is. En dit ongeacht hun afkomst, actieterrein, studie- of vormingsniveau.

Elk jaar reikt VOCATIO ongeveer 20 beurzen van 10 000 euro uit. Deze beurzen zijn echte springplanken die de laureaten bijvoorbeeld de kans bieden nieuwe technieken te ontwikkelen, materiaal aan te kopen, een onderzoeksprogramma uit te breiden of een aanvullende opleiding te volgen.

Daarbovenop biedt VOCATIO ook een begeleiding: een grote zichtbaarheid voor de laureaten, opleidingen en toegang tot het netwerk van VOCATIO-laureaten.

‘Passion is energy. Feel the power that comes from focusing on what excites you.’

(Oprah Winfrey)

Actualiteit van VOCATIO

Terugblik op 2020

We komen aan het einde van een heel bijzonder jaar. VOCATIO en haar laureaten hebben veel flexibiliteit en creativiteit moeten tonen om hun respectievelijke projecten te kunnen ontwikkelen. Isabelle De Schrijver, directrice van VOCATIO, kijkt terug op de hoogtepunten van dit jaar in een interview.

soutien-icon_100

Steun VOCATIO!

Innovatie, onafhankelijkheid, doorzettingsvermogen, passie, roeping… Het heeft allemaal zijn prijs. Om haar werking te kunnen voortzetten, rekent VOCATIO meer dan ooit op de steun van haar partners en beursschenkers! Door jonge talenten een duwtje in de rug te geven, draagt u bij tot de opbouw van de samenleving van morgen.

Steun VOCATIO!
Structurele partner
Stichting Bernheim
Mecenassen
Aureus
Fonds Baillet Latour
BNP Paribas Fortis
De Nationale Loterij
Linklaters
Roularta Media Group
FOD Buitenlandse Zaken
Privémecenas

De familie Boël

Donateurs
Capgemini
Degroof Petercam
Stichting Philippson
Duvel Moortgat
Lhoist
McKinsey
White & Case
Privédonateurs

De families D’Hondt-Bertrand, Xavier Deleval en Michel Moortgat alsook le Groupe des 10

Vrienden
Nationale bank van België
Orcadia
Privé vrienden

Dhr. en Mevr. Didrik Pinte, Dhr. en Mevr. Etienne de Callataÿ

Partners
Cera
Exki
Interel
Janssen Pharmaceutica
FB Logistics
WorldSkills Belgium