VOCATIO steunt jonge talenten

Al meer dan 50 jaar steunt de stichting VOCATIO gepassioneerde en geëngageerde jonge talenten tussen 18 en 30 jaar die over onvoldoende financiële middelen beschikken om hun roeping te ontwikkelen of levensproject te realiseren, hoewel dat hun grootste wens is. En dit ongeacht hun afkomst, actieterrein, studie- of vormingsniveau.

Elk jaar reikt VOCATIO een vijftiental beurzen van 10 000 euro uit. Deze beurzen zijn echte springplanken die de laureaten bijvoorbeeld de kans bieden nieuwe technieken te ontwikkelen, materiaal aan te kopen, een onderzoeksprogramma uit te breiden of een aanvullende opleiding te volgen.

Daarbovenop biedt VOCATIO ook een persoonlijke begeleiding, een grote zichtbaarheid en toegang tot een relatie- en oud-laureatennetwerk.

NIEUW

VOCATUNES ONLINE CONCERT – het eerste concert voor 100% georganiseerd, geïnterpreteerd en gefilmd door VOCATIO-laureaten!

Met dit concert wilde VOCATIO de artiesten ondersteunen die door de coronacrisis getroffen zijn. Bij deze gelegenheid hebben een vijftiental musici-laureaten ons mee laten genieten van unieke duetten, nieuwe creaties en klassieke meesterwerken!

KLIK HIER om dit uitzonderlijk concert te (her)bekijken!

Actualiteit van VOCATIO

Vocatunes Online Concert

VOCATIO is bijzonder trots om het VOCATUNES ONLINE CONCERT te presenteren! Een uniek concert dat voor 100% georganiseerd, uitgevoerd en gefilmd werd door VOCATIO-laureaten!

Details

Het woord aan de Voorzitter van de jury

Op 4 maart heeft de jury van VOCATIO de 18 laureaten van de promotie 2020 gekozen. Bij deze gelegenheid komt de Voorzitter van de jury, Bernard Boon Falleur, terug op het minutieuze werk en de buitengewone toewijding van onze 38 juryleden. Hij deelt ook met ons zijn inzet voor kansarme jongeren en zijn bewondering voor…

Details
soutien-icon_100

Steun VOCATIO!

Innovatie, onafhankelijkheid, doorzettingsvermogen, passie, roeping… Het heeft allemaal zijn prijs. Om haar werking te kunnen voortzetten, rekent VOCATIO meer dan ooit op de steun van haar partners en beursschenkers! Door jonge talenten een duwtje in de rug te geven, draagt u bij tot de opbouw van de samenleving van morgen.

Steun VOCATIO!
Onze partners
Stichting Bernheim
Roularta Media Group
De Nationale Loterij
Groep Josi
Fonds Baillet Latour
FOD Buitenlandse Zaken
Degroof Petercam
Duvel Moortgat
Fonds Solvay
Capgemini
Exki
White & Case
Lhoist
Stichting Philippson
Stichting tegen Kanker
BNP Paribas Fortis
Linklaters
Cera
WorldSkills Belgium
Janssen Pharmaceutica
McKinsey
Nationale bank van België
Interel