VOCATIO steunt jonge talenten

Al meer dan 50 jaar steunt de stichting VOCATIO gepassioneerde en geëngageerde jonge talenten tussen 18 en 30 jaar die over onvoldoende financiële middelen beschikken om hun roeping te ontwikkelen of levensproject te realiseren, hoewel dat hun grootste wens is. En dit ongeacht hun afkomst, actieterrein, studie- of vormingsniveau.

Elk jaar reikt VOCATIO een vijftiental beurzen van 10 000 euro uit. Deze beurzen zijn echte springplanken die de laureaten bijvoorbeeld de kans bieden nieuwe technieken te ontwikkelen, materiaal aan te kopen, een onderzoeksprogramma uit te breiden of een aanvullende opleiding te volgen.

Daarbovenop biedt VOCATIO ook een persoonlijke begeleiding, een grote zichtbaarheid en toegang tot een relatie- en oud-laureatennetwerk.

Beursuitreiking 2021

(Her)bekijk de ceremonie in replay mode op ons YouTube-kanaal:

https://youtu.be/XKVFBZKkQPo

 

Actualiteit van VOCATIO

Beursuitreiking 2021

Voor het eerst in haar geschiedenis organiseerde VOCATIO op 3 juni een virtuele beursuitreiking om de nieuwe laureaten te presenteren. Heeft u het gemist? Geen probleem, u kan de ceremonie in replay mode bekijken op ons YouTube-kanaal!

soutien-icon_100

Steun VOCATIO!

Innovatie, onafhankelijkheid, doorzettingsvermogen, passie, roeping… Het heeft allemaal zijn prijs. Om haar werking te kunnen voortzetten, rekent VOCATIO meer dan ooit op de steun van haar partners en beursschenkers! Door jonge talenten een duwtje in de rug te geven, draagt u bij tot de opbouw van de samenleving van morgen.

Steun VOCATIO!
Onze partners
Stichting Bernheim
Roularta Media Group
De Nationale Loterij
Fonds Baillet Latour
FOD Buitenlandse Zaken
Degroof Petercam
Duvel Moortgat
Capgemini
Exki
White & Case
Lhoist
Stichting Philippson
BNP Paribas Fortis
Linklaters
Cera
WorldSkills Belgium
Janssen Pharmaceutica
McKinsey
Nationale bank van België
Interel
FB Logistics
Orcadia
Aureus