Lees hieronder de informatie over de procedure voor het indienen van uw kandidaatsdossier. Vervolgens vul het online formulier in, stap voor stap.

!!! Uw dossier online >> van 17 september t.e.m. 16 november 2018 !

!!! Scroll naar beneden op deze webpagina en
lees aandachtig de procedure en instructies voor
het indienen van uw kandidatuur.

!!! Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Procedure

Het kandidaatsdossier voor de promotie 2019 zal online in te vullen zijn vanaf 17 september 2018. Kandidaturen zijn enkel geldig tussen 17 september en 16 november 2018, om de jury toe te laten de meest recente situatie van de kandidaat in rekening te nemen.

OPGELET: Uw kandidatuur zal pas geldig zijn indien u de bevestiging gekregen hebt via mail dat VOCATIO uw dossier goed ontvangen heeft. Indien u deze mail niet ontvangen hebt na 30 november 2018, gelieve ons zo spoedig mogelijk te contacteren.

U kunt uw dossier zowel in het Frans als in het Nederlands indienen.

RICHTLIJNEN VOOR HET INLEVEREN VAN UW DOSSIER >>

1. Klik op ‘Dien online uw dossier in’ en maak uw login aan (e-mailadres en paswoord). Vergeet niet uw taal te kiezen (NL of FR).
2. Vul vervolgens het online formulier in door uw persoonlijke gegevens in te vullen en vervolgens de vragen te beantwoorden, sectie per sectie (de vervollediging van uw online dossier kan op verschillende tijdstippen, maar vergeet niet om steeds uw gegevens op te slaan door te klikken op ‘Later invullen’!);
3. Van zodra uw dossier volledig is, klikt u op ‘Verstuur uw kandidatuur’. U kan nu uw bijlagen uploaden (niet verplicht !). Download daarna het pdf-document van uw kandidaatsdossier.
4. Print 3 exemplaren van uw dossier en bind elk exemplaar met een eenvoudig nietje (geen losse vellen en niet volledig ingebonden!). Op elk exemplaar moet ook een portretfoto (bijvoorbeeld een pasfoto) gekleefd worden;
5. Verstuur ons de 3 kopieën van uw pdf-document (WAARSCHUWING indien met de Post: wij vragen gewone post, een aangetekend schrijven wordt niet geaccepteerd!) + max. 1 exemplaar van uw bijlagen (kopieën van diploma’s, portfolio, referentiebrieven, publicaties, of enig ander document). Zorg ervoor dat uw naam op elke document van de bijlage staat;
6. U ontvangt een e-mail van het secretariaat van VOCATIO ter bevestiging van  ontvangst van uw dossier uiterlijk half november.

Wij garanderen de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens en uw dossier.

WAARSCHUWING: Elk dossier dat niet voldoet aan de hier bovenvermelde richtlijnen wordt niet weerhouden (aangetekende brieven, vervormde lay-out van de pdf, meer dan 1 kopie van de bijlagen, geen foto’s, namen ontbreken op bijlagen, enz.).

Meer informatie ?

Wenst u meer informatie omtrent het het verkrijgen van een VOCATIO-beurs en de voorwaarden?

Hebt u nog specifieke vragen?