Abonneer u op onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief, en blijf zo op de hoogte van alle actualiteit en de oproep tot kandidaturen van VOCATIO.

De nieuwsbrief vervangt het trimestriële tijdschrift Vocatio.

Nieuws VOCATIO

La Casa del Estudiante Triqui viert 40-jarig bestaan !

In 1978 richtte Philippe Bermann La Casa del Estudiante Triqui op in het zuiden van Mexico. Zijn eerdere ontmoeting met de Triqui-gemeenschap en de confrontatie met de tekortkomingen en de ernstige moeilijkheden die ze ondervonden, brachten hem ertoe een structuur te creëren om de meest gemotiveerde jonge Triqui’s te helpen om hun studies voort te zetten. In haar veertigjarig bestaan hebben tientallen jonge mensen geprofiteerd van de educatieve actie van La Casa.

Details

Een stage bij VOCATIO?

Events organiseren is je ding? Maak je makkelijk contact en heb je oog voor detail? Heb je goesting om voor een organisatie te werken die zich inzet voor de ontwikkeling van jonge talenten? Kom bij ons stage lopen!

Details

De beursuitreiking 2018

©Triptyque.

De beursuitreiking is het jaarlijkse evenement van de stichting VOCATIO waarbij ze telkens de nieuwe beurswinnaars van elk promotiejaar eert.

Details

De laureaten 2018

©Triptyque.

De 16 nieuwe laureaten werden voorgesteld aan het publiek op de jaarlijkse beursuitreiking van 19 mei 2018 bij BNP Paribas Fortis.

Details