Albert Verdeyen, de Brusselse chef en stoemp liefhebber, wordt enkele dagen voor de beursuitreiking 2019 ambassadeur van VOCATIO!
Houdt u van de Belgische gastronomie? Dan kent u zeker Albert Verdeyen, de Brusselse topchef met een passie voor stoemp. Verkozen tot Brusselaar van het jaar in 2011, Albert Verdeyen is vandaag privékok en culinair adviseur voor food-bedrijven. Hij is ook een bekend mediafiguur dankzij zijn deelname aan verschillende radio- en tv-programma’s (o.a. op VTM). Auteur van populaire kookboeken zoals Stoemp!, hij sloot zich in 2018 aan bij de culinaire dreamteam van Marc Coucke’s Sporting Anderlecht.
De chef aanvaardde met veel enthousiasme om één van de gezichten van VOCATIO te worden op de vooravond van de 56ste beursuitreiking. “VOCATIO spreekt mij zeker aan gezien dat ik dikwijls mensen tamelijk negatief hoor spreken over de jongheid van vandaag en ik, persoonlijk, ondervind in mijn entourage juist het tegenovergestelde. Ik word dus met veel plezier en honneur ambassadeur van VOCATIO.”
Op zijn dertiende ging Albert Verdeyen in de leer bij het bekende restaurant François in Brussel. Sindsdien is hij zijn roeping blijven volgen en deelt hij zijn liefde voor de Belgische gastronomie met het groot publiek. VOCATIO is dus bijzonder trots om op de steun van deze gepassioneerde “ket” te mogen rekenen!