VOCATIO, een levensvisie!
Wie zijn wij?

Al meer dan 50 jaar steunt de stichting VOCATIO gepassioneerde en geëngageerde jonge talenten tussen 18 en 30 jaar die over onvoldoende financiële middelen beschikken om hun roeping te ontwikkelen of levensproject te realiseren, hoewel dat hun grootste wens is. En dit ongeacht hun afkomst, actieterrein, studie- of vormingsniveau.

Elk jaar reikt VOCATIO een vijftiental beurzen van 10 000 euro uit. Deze beurzen zijn echte springplanken die de laureaten bijvoorbeeld de kans bieden nieuwe technieken te ontwikkelen, materiaal aan te kopen, een onderzoeksprogramma uit te breiden of een aanvullende opleiding te volgen.

Daarbovenop biedt VOCATIO ook een persoonlijke begeleiding, een grote zichtbaarheid en toegang tot een relatie- en oud-laureatennetwerk.

“Sinds haar oprichting in 1963, reikte de stichting VOCATIO meer dan 700 beurzen uit in meer dan 80 verschillende disciplines!”

Actualiteit van VOCATIO

De beursuitreiking 2018

©Triptyque.

De beursuitreiking is het jaarlijkse evenement van de stichting VOCATIO waarbij ze telkens de nieuwe beurswinnaars van elk promotiejaar eert.

Details

De laureaten 2018

©Triptyque.

De 16 nieuwe laureaten werden voorgesteld aan het publiek op de jaarlijkse beursuitreiking van 19 mei 2018 bij BNP Paribas Fortis.

Details
soutien-icon_100

Steun VOCATIO!

Innovatie, onafhankelijkheid, doorzettingsvermogen, passie, roeping… Het heeft allemaal zijn prijs. VOCATIO moet dan ook alle zeilen bijzetten om haar werking te kunnen voortzetten. Daarom verzoekt zij eenieder die mee de samenleving van morgen wil helpen opbouwen, om zijn steentje bij te dragen.

Steun VOCATIO en haar jongeren !

Steun VOCATIO!
Onze partners 2018
Degroof Petercam Foundation
FOD Buitenlandse Zaken
Stichting Tegen Kanker
Duvel Moortgat
Fortis
Philippson
Fonds baillet latour
Solvay
Roularta
Lhoist
Fondation Bernheim
Banque Nationale Bank
Loterie Nationale